Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk hastanemizi ziyaret etti.
03 Şubat 2021

• hastane-1.jpg
  • hastane-2.jpg
  • hastane-3.jpg
  • hastane-4.jpg
  • hastane-5.jpg
  • hastane-6.jpg

Sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirmek için İlçe ziyaretlerine devam eden Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Çameli İlçe Hastanemizi ve diğer sağlık tesislerini ziyaret etti.

Ziyaretinde kendisine eşlik eden Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Aytekin Polat ve Sağlık Hizmetleri Başkanımız Uz. Dr. Burak Altan’a hastanemiz Başhekimi Uz. Dr. İlyas Pırtı tarafından 2019-2020 yılları Çameli’de yürütülen sağlık hizmetlerinin idari, tıbbi ve mali açıdan karşılaştırmalı değerlendirildiği sunum yapılarak Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk’e yürütülen sağlık hizmetleri hakkında bilgi verdiler. Pandemi döneminde yürütülmekte olan sağlık hizmetlerinin de istişare edildiği ziyarette; Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, birimleri dolaşarak sağlık çalışanları ile görüştü, serviste yatan hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastanemiz bünyesinde oluşturulan Aşı Polikliniklerini de inceleyen Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, aşı olmuş vatandaşlar ile sohbet ederek Covid-19 tedbirlerinin önemine değindi ve maske-mesafe-temizlik kurallarına uymaya devam edilmesi gerektiğini söyledi.

Hastanemizdeki ziyaretini tamamlayan Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk Çameli Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret etmek üzere hastanemizden ayrılmıştır.

Sayın Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk’e bu ziyareti sırasında vermiş oldukları destek ve bize her zaman daha ileri gidebileceğimizi gösterdiği için teşekkür ederiz.