1 Haziran Dünya Süt Günü Etkinliği

• süt7.jpeg
  • süt8.jpeg
  • süt9.jpeg

1 Haziran Dünya Süt Günü kapsamında hastanemiz Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. İlke BAŞ tarafından kutlama etkinliği gerçekleştirildi.
Etkinlik kapsamında hastanemizi ilçemiz Şehit Basri Er Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri ziyaret etti. Hastanemiz İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Atila KAĞNICI ile birlikte karşılayan
Uzm. Dr. İlke Baş misafirlerimizi hastanemiz konferans salonunda ağırladı. Çizgi film gösterimi ardından boyama etkinliği gerçekleştirildi. Ziyarette bulunan öğrencilere süt içmelerini teşvik etmek üzere süt dağıtımı gerçekleştirildi.
Uzm. Dr. İlke Baş sütün bağışıklık sistemini güçlendirici, protein kaynağı olduğunu, kemik gelişimini ve diş sağlığı üzerindeki yararlarını enerji kaynağı ve okul başarısını artırıcı etkilerini söyledi.